Resenären: Letar du flygresa till Thailand?

on

Ett litet insidertips just nu är att kolla in Emirates kampanj just nu, de rear ut en hel del biljetter mot Asien (främst Thailand) och en familj på fyra personer kan ta sig iväg i sommar för under 15000:-. Ett fynd om du frågar mig! Kolla in hos exempelvis Flygresor och se om något passar er!

emirates-number-contactNästan så jag blir lite sur att vi redan köpt våra (billiga) flygbiljetter eftersom Emirates råkar vara ett av världens bästa flygbolag men å andra sidan hade jag aldrig klarat av att ha is i magen fram tills nu för att vara säker på att det skulle komma ett bra alternativ. Säger hon som inte ens i detta nu fått ett OK på ledighet från jobbet.

3 Comments Add yours

 1. Ullrika says:

  Dom har la rätt vissen personalpolicy på det däringa bolaget också så var du glad att du redan bokat!

  Like

  1. alfva says:

   Var det verkligen Emirates? Jag har för mig att Qatar var ute i lite blåsväder (suck) här i vintras med skriverier kring deras personal, men kan ärligt ha blandat ihop pga bolagen är aningen lika.

   Like

   1. Ullrika says:

    Ahh… nä det är nog jag som blandar!! Qatar var det la som betedde sig bedrövligt mot personalens utseende. Å andra sidan… det där med att bolagen är lika, det gäller kanske alla bolag idag? Förutom helylle-SAS som fortfarande kör schyssta stilen?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.