Barnprylar: Finaste Roller Butterfly tröjan från Ej Sikke Lej

on

Barnen kom hem med varsin tröja från Ej Sikke Lej igår, i härlig gul nyans och som skulle på direkt. Jag såg fjärilen och tänkte att den var väl söt, barnen såg något helt annat och vägrade ta av sig. För fjärilen hade ju skates på sig, precis såna som jag brukar köra på. För två små som vill vara som mamma kan två väldigt små skates på en väldigt fin tröja vara skillnaden mellan hiss och diss.

ejsikkelej_rollerBildlån från ejsikkelej.dk

Underbart somrig tröja, något stor i storlek (92 på Lillasystern är stor, 104 på Lilla A är också aningen stor), de två barnen som igår hos The Crazy Giraffe mätte in på 82,5 respektive 102 centimeter långa. Dessa lär nog dock kunna krympa en del vid tvättning liksom alla ekologiska tyger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.