Välkommen in till Fab F’Ämme!

on

Jag är inte van att ta flera dagars uppehåll från att blogga, så de senaste dagarnas teknikproblem och senareläggning av fix var nog nyttigt för mig. Jag hann tänka efter, jag hann fundera över hur jag vill att min blogg ska se ut. Vi är inte riktigt där än, jag håller på med en del förbättringar och kommer uppdatera vartefter – men ungefär så här.

header_140514_final.jpg

Fab F’Ämme? Jag hade växt ur mitt tidigare namn och jag är inte riktigt där att jag bloggar bakom min riktiga fasad, jag har inte ett sånt yrke där det är en bra sak att vara för offentlig. Faktiskt lite tvärtom, även om den som är nyfiken fortfarande kan hitta mig (det har jag inget emot – snarare kul). Eftersom jag numera är en spelare i Rottin’ Rollers i Royal Swedish Roller Derby behövde jag ett derbynamn, när jag väl hittat det som passar mig så kör vi all in på det.

Varför inte – för jag är ju faktiskt en riktigt Fab F’Ämme!

Fokus kommer ligga på roller derby (träning), på resorna, på barnprylarna. Barnen kommer fortfarande finnas med, i text och på bild, men de kommer inte vara bloggens centrum. För att det ska bli enklare för er att bara läsa de bitar ni verkligen är intresserade av lovar jag att se till att hålla kategorierna tighta, att skapa bra sidor med undermenyer och att öva på det här med sökorden. Inom kort kommer även bloglovin och alfva.se att peka er hit automatiskt.

Vad tycker ni? Vad saknar ni?

2 Comments Add yours

  1. Aniika says:

    Jag tycker att det ser utmärkt ut! Riktigt snygg sida!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.