Barnprylar: Den lilla som ärver

on

2014-05-18 (4 av 10) 2014-05-18 (6 av 10) 2014-05-18 (10 av 10)

En sak jag åstadkom den här underbar helgen var att jaga igenom de kläder som finns kvar från As sommargarderober sen en tid tillbaka. I hopp om att hitta massor som bara går att ärva över till Lillasystern. Och visst finns det en del, vissa plagg som man gillar och andra plagg man helst vill skänka. Det var ju bara det där att inte alla passar. På bilden ett strålande exempel, nämligen de sköna hängselshortsen som A hade länge, de blev aldrig ens aktuella eftersom magen inte går att stänga. Fast lite charmiga är de allt. Linnet däremot verkar sitta bra, samma storlek från H&M som annars tenderar att vara väldigt små i storlek. Jag älskar när man kan spara på favoritplaggen, fast jag skulle ju älska ännu mer om de faktiskt passade.

Kepsen är däremot ny, de valde varsin likadan när Polarn o Pyret körde sin 99:- för alla solhuvudbonader häromdagen och fastnade för de här snygga turkosa kepsarna. Ruskigt bra val det. Erkänner att också sandalerna är nya, jag snodde åt mig en Grouponkod på Crocs i vintras och till slut valde hon dessa härliga mörkblå – bra val!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.