Varning för kräk och en bikini som passar

on

Här var det stängt, ni vet – den där kräksäsongen är ju inte över och i kombination med att de hade magsjuka barn på förskolan så får vi återigen hålla Lilla A hemma tack vare olycka.  För 100% säkra är vi ju såklart inte att det bara är magen igen. Men vi tror. Och hoppas. Såklart lagom till solen kom, för vi och det där fina vädret ni vet. Himla tur att de där timmarna är över inför helgen i alla fall, för vi har ju råkat andats om djurpark på lördagen och attans om vi inte fyller upp till det önskemålet nu. Så himla kul!

Annars? Jag ska köra tre timmars träning ikväll, imorgon får jag vara hemma och köra en vabbande jobbdag med kundmöten, rapporteringar och massa annat skoj som ska göras. Ingen fara för mig dock, för jag gillar läget just nu – men visst är det trist att gå miste om att hänga med lite kollegor. Hemmakontor känns aningen ensamma ibland, speciellt så när det blir färre kontorsdagar än en tänkt. Men på torsdag så ska jag vara där. För vet ni? Då vankas lönesamtal. Kanske får jag råd med ytterligare ett blöjpaket varje månad lagom till vi får Lillasystern att gå över till trosor.

röhnisch2En annan kul sak? Jag har hittat sommarens bikini. Hittade en guide som sa att jag ska gå på skrikiga färger, så tada – i år blir det rosa. Från Röhnisch – den här gången gjorde jag tvärtom alltid annars. Jag gick upp en storlek. Det kändes ändå skönt.

3 Comments Add yours

 1. Emeli says:

  Var hittade du guiden? 🙂

  Like

  1. Ämma says:

   Oj hmm – ska leta upp den igen! 🙂

   Like

  2. Ämma says:

   Nu så – den här läste jag igenom och även vilken årstid jag är.. 🙂 http://www.bikinisonline.se/storleksguide-hitta-rtt-bikini-storlek

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.