Shoppat flygbyxor

on

Effektiv är ett ord för min eftermiddag igår, för jag lyckades klara av två kundmöten på en och samma gång (eller hack i häl) och hann dessutom in för att handla hårfärg efteråt. Jag gillar så Nacka Forum och tillgängligheten, men det finns en del affärer jag saknar just nu. Egentligen skulle jag såklart färga håret hos en frisör, för jag skulle behöva klippa mig också. Men ja, det där med att jag vet att det inte kommer hålla ändå. För min färg gör ju inte det mot solen.

I förrgår hade jag också en bra dag, i alla fall shoppingmässigt, för jag tog en sväng in på Lindex i Kista som kör handla för 400:- och få 100:- i rabatt hela helgen, gissa om jag roffade åt mig ett par vansinnigt sköna byxor? Johodå, dessa tänkte jag nämligen resa i – betydligt bekvämare än jeans. De var kanske lite tyngre än jag tänkt mig, men jag är inte så modig att jag kör på mönstrat, så det blir grymt. Lite mer formella. I bakgrunden kan du också se klänningen jag tog med hem. Så himla kul, jag funderar på om det är den som får följa med mig till Furuvik idag. 2014-05-22

Det kan mycket väl också vara så att jag dessutom hittade mig ett par ruskigt sköna och snygga jobbskor (dvs pumps) på Din Sko, även om jag egentligen fastnade för ett par på Vagabond. Men sen blev jag snål. Två linnen från Cubus däremot där det också var specialpris fick följa med. Men det här att egentligen inte ha något som passar, det blir en dyr garderob.

Mycket går i mörkblått i sommar. Vad mitt hår går i för nyans vågar jag knappt titta.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.