Nollfabrikat – Svegro

on

svegroI fredags fick vi ett bud från Svegro med ingredienser till deras “nollade” pizza. Vad det innebär? Nollfabrikat är något som de vill peka på, det innebär att man har bra naturliga råvaror som bas och genom att göra om klassiska favoriter till recept fulla av bra innehåll. För så är det ju, vi gillar bra mat. Vi ska äta bra mat, men ibland slarvar man. Med tanke på utbudet i affärerna och mängden av halv/helfabrikat som finns därute så är vi nog ändå ganska bra på det där med mat från grunden när det enda vi egentligen köper är köttbullar (för våra barn dissar hemgjorda). Ikväll ska det bli pizzabak, för vi har ju varit på fläng i helgen och därmed inte hunnit än – men åh så gott det ska bli. Förutom för våra barn som troligtvis kommer välja köttbullar då.

2 Comments Add yours

 1. Grymt säger jag! Ju mindre tillsatser desto bättre!

  Like

  1. Ämma says:

   Ja, tillsatser är riktigt trist. Men kan man komma undan dem helt och hållet?

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.