Barnprylar: Hampton Republic 27

on

hampton republicSista touchen läggs på kläderna inför semestern, barnen måste ha några kompletteringar (mig vågar jag inte ens tänka på). Vi såg den här klänningen på Kappahl för några månader sen, Lilla A ville så gärna köpa. Jag sa att hon fick önska sig den, mycket riktigt – så tyckte mormodern att hon behövde lite mer luftiga kläder. Fast då kunde ju inte Lillasystern vara utan heller och eftersom det var tag 3 betala för 2 på alla Hampton Republic plagg så passade det ju bra att slänga ner en kofta i varukorgen samtidigt.

Jag gillar det marina stuket, jag gillar också att den känns lätt och luftig. Jag tror vi kommer behöva många såna plagg, i år verkar det vara mycket svårare att få på t-shirt och shorts än vad det varit tidigare. Klänning är bekvämare, enklare. Jag förstår dem båda. Önskar bara att jag var lika bekväm i plagget som de är.

Apropå barnkläder – ikväll ska vi till Regnbågens Barnkläder och kolla in deras utbud!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.