En lite virrig gårdag

on

Vad var det för fel på gårdagen egentligen? Jag hade inte flyt någonstans, efter en timme i trafik in till kontoret (då var jag alltså framme kvart över sju) började det ganska bra. Mail, telefon. Sen var det visst frukostmöte, som jag inte var bjuden på. Fast jag skulle på. Vips var klockan närmare lunch när det visade sig att jag inte alls kunde vara ledig från några av mina förvaltningar, för det var inte “uppehåll” då. Sen stannade Essingeleden upp tack vare en oljeläcka, jag fick ringa kund två timmar innan möte och förklara att jag inte skulle ha en chans att hinna dit. Underligt det där. Det fortsatte i alla fall i samma spår, när klockan sen blev 18 satte jag mig äntligen i bilen och for hem. Nästintill utan köer.

petitefaiblesse

Väl hemma väntade underbart bud från Prat med vin från Petite Faiblesse med lägre alkoholhalt och macaroons från Ladurée. Sockret var jag såklart tvungen att äta upp på en gång, men vinet sparar jag till ikväll när jag och barnen är själva hemma. PMS monstret har nämligen vaknat igen, jag hoppas det vänder i dörren precis lika fort som det kom. För idag förstår ni, idag blir det helg här igen och då måste man ju vara på topp!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.