En ledig morgon

on

2014-03-27 (5 av 30)Lyxen i att kunna ta helg redan på en onsdag byttes snabbt mot avbokningar när Lillasystern var hängig vid hämtning. Febrig trodde de på förskolan, det trodde jag med. Inte alls på något skönt humör passande för butiksevent i Hammarby Sjöstad hos Regnbågens Barnkläder, utan istället fastnade vi i soffan.

Idag däremot vaknar samma barn på sprudlande humör och har redan sett till att använda pottan flera gånger. Bästa, bästa grejen! Fast hon har inte samma trosor som när hon gick och la sig säger Lilla A, så jag gissar på att det hänt en olycka inatt medan jag sov. För sånt gör jag som en stock, E verkar vara betydligt mer på hugget och hade även lagt sig hos barnet inatt. Fast så var han ju ute inatt med, så jag har ju ingen koll direkt.

På agendan för den här rätt blåsiga och inte speciellt varma dagen står storstädning. Här ska det gnistra och blänka förstår ni, garderober ska rensas och vinterkläder ska äntligen packas undan. För det här iskalla vädret vägrar jag ju ha kvar mycket längre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.