Nedräkning: 13 dagar kvar

on

2013-07-05 (39 av 55) 2013-07-05 (46 av 55) 2013-07-05 (53 av 55) 2013-07-07 (3 av 35)

Ska jag berätta en sak? Det känns inte alls som att jag ska åka på semester om bara tretton knappa dagar. Kanske för att det senaste dagarna blåst stormvindar och varit kylslaget så jag nästan trodde vi förflyttats bak till mars igen. Men mer än de där dagarna är det tydligen inte enligt våra biljetter och nu börjar det nog pirra lite minsann.

I förrgår tog jag med Lillasystern till Svea Vaccin utanför Nacka Forum för att få hennes tredje spruta av Twinrix och min tredje. Eller om det var min första. För det är ju så att jag har glömt hur jag vaccinerade mig innan, om det var mot Twinrix eller bara mot Hepatit A/B. Det jag däremot minns är att jag aldrig tog klart alla sprutor, eftersom E bara var 1 år förra sommaren är det orimligt att hon ska ha fått alla tre.

I helgen tänkte jag inventera alla kläder vi har, för att se vad som egentligen saknas i respackningen. Sen tänkte jag faktiskt börja packa undan det mesta som inte ska användas här hemma innan. För vad gör det om de går lite omatchade sista dagarna?

One Comment Add yours

  1. Härligt att åka på semester! Vart bär det av?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.