Bokmalen: Om en färdig (nästan) lista för semestern

on

Jag vet att jag troligen överskattar mig själv och min läsning (herregud, jag ska på semester med BARN). Men jag har gjort en liten lista över böcker som ska få följa med mig på semestern, jag hoppas så innerligt att jag hinner igenom de flesta. Köpt dem? Nej, det var ytterligare en liten punkt på den där agendan. Räcker det inte att jag bestämt mig?

Jag hade ju tänkt komplettera med ytterligare någon bok på Arlanda, men så går planet från Terminal 2 plötsligt. Katastrofen. För där vet jag inte om det finns någon Pocketshop. Eller affär. Eller mat.

I alla fall – på läslistan för sommaren 2014 står:

Mad about the Boy – Helen Fielding

Cirkeln – Mats Strandberg, Sara Bergmark Elfgren

Projekt Rosie – Graeme Simsion

Fördelarna med en kollaps – Jonathan Tropper

Paradisoffer – Kristina Ohlsson 

Livet efter dig – Jojo Moynes

Förr eller senare exploderar jag – John Green

Efter en väldigt deckartät vinter och vår så fanns det inte så mycket som lockade där (vet att Ida har en del med sig av Sofie Sarenbrant som jag är lite nyfiken på dock) och alltså duggar relationsdraman tätt.

3 Comments Add yours

 1. Ida-Maria says:

  Du tar relationerna så tar jag deckarna helt enkelt!

  Like

 2. Jessica W says:

  Börja gärna med “Livet efter dig” och ge en recension, så jag får veta om den är så bra som kritikerna säger. Vi brukar ju tycka om ungefär samma böcker 😉

  Like

 3. Älskar Mad about the boy, Livet efter dig och Förr eller senare exploderar jag (längt på den filmen) – men resten vill jag gärna ha recension på 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.