Alla behöver vi kanske rensa ibland?

on

2013-09-21 (2 av 24)

Vet ni vad jag gjorde igår kväll? Förutom att jag hade krampar i magen, mådde lite halvskrutt och ville sova då. Jo, jag tog tag i att rensa upp min dator på gammalt skräp så att den förhoppningsvis orkar med mer. Just nu låter den som en skördetröska på kvällarna, vilket inte är helt jättekul. Dels för att den är dyr, men också för att jag är rädd att den ska gå sönder snart. Så backup av bilder var mer ett måste än en vilja från min sida.

Men nu så, nu har jag samordnat det mesta på min lilla hårddisk. Puh. För man vill ju ha kvar bilder, men samtidigt vill man inte ha kvar en massa onödiga usla bilder som inte gör annat än att tar plats. Nu däremot ska jag ta och fylla den med lite smått och gott inför semestern. För sex veckor utan dator klarar jag nog inte. Däremot kommer jag inte ha datorn i högsta hugg hela tiden. Bara det är en utmaning för mig som är van att leva framför den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.