Barnprylar: Ej Sikke Lej

on

De här underbara tröjorna kom jag hem från eventet på The Crazy Giraffe med för någon månad sen, sen dess har de använtas flitigt eftersom de dels är helt underbart gula och dels är de poppis hos tjejerna. Tyvärr såg jag för någon vecka sen att just den butiken i Saltsjöbaden nu tyvärr läggs ner eftersom ägarinnan behöver lägga sitt fokus på andra ställen. Tråkigt, för det var verkligen en toppenbutik!

Trycket heter Roller Butterfly och kommer från Ej Sikke Lej, som alltså är ännu ett av de många framstående danska märken som tillverkar miljöcertifierade och ekologiska kläder. Vi hade tidigare en del bodys åt Lillasystern när hon var bebis från märket som jag köpt på en utförsäljning och intrycket var redan då otroligt bra eftersom de höll sig i färg länge, länge.

2014-05-10 (8 av 13) 2014-05-24 (54 av 56) 2014-05-24 (55 av 56) 2014-05-24_2 (11 av 13)

För er som fortfarande vill handla bra barnkläder i Nacka finns dock fortfarande Regnbågensbarnkläder i Hammarby Sjöstad som är toppen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.