Mot Arlanda!

on

Bangkok_2011-2 (22 av 43)

Den där världens bästa fyraåring som är så sjukt tapper när det kommer till saker som ger hennes mamma ångest i flera månader per år har återigen bättrat på sig. Ute ur systemet så att säga, står nu redo för att åka iväg. Jag hann ta mig iväg på mitt test igår kväll, även om vi inte hann avsluta eftersom tiden drog iväg så är jag sjukt nöjd med min insats och speciellt över de (nästan) 28 varv jag hann få till innan klockan ringde slut. Det känns så sjukt bra, för de där 27 varven är nog den värsta puckeln för mig annars. Konditionen som inte håller, farten som inte räcker till. Men igår så var jag där med marginal!

Nu kommer taxin här om en knapp timme, jag ska hinna svabba golvet och slänga ner det sista (inklusive datorn) i väskan och sen är vi på väg mot Arlanda! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.