Barnprylar: Solskyddströjor från Reima

on

2014-06-15 (12 av 26) 2014-06-15 (14 av 26) 2014-06-15 (15 av 26) 2014-06-15 (16 av 26)Reima Azores solskyddströja i storlek 92 passar alltså både det 82 centimeter korta och det 103 centimeter långa barnet lika bra!

Tack vare lite tokigheter i logistik slutade det med att vi fick dubbla uppsättningar med den här underbara solskyddströjan från Reima att testa, gissa om jag blev nöjd när jag insåg att det ju faktiskt var så att båda barnen kunde ha den. Storlek 92 passar därmed även lite större barn (förmodligen mindre bra om de är kraftigare lagda) vilket jag är så nöjd med, för jag älskar den gula nyansen! Jag älskar Reimas UV-produkter eftersom de inte är efterbehandlade och därmed inte kan tvättas ur, utan håller länge länge. Lillasystern har ett par sköna badtrosor från Stadium i turkost, Lilla A har ett par från Åhléns med Pippi motiv som vi köpte när hon var 2 år (86/92) och som ännu inte sitter bra. Spridda skurar här med storlekar alltså.

Igår fick vi njuta av solsken här på riktigt för första gången och det firade vi såklart med att hänga på stranden en liten stund. Sen blev det varmt. Hysteriskt varmt, så vi förpassade oss in i skuggan istället. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.