Nästa anhalt – Cookie’s!

on

Det finns så många inlägg att skriva, bilder att visa och historier att berätta. Men inte tillräckligt bra nät att göra det bra, så jag låter mest bli. Orkar inte bli frustrerad utan har klivit in i fullt semestermode.

Men vi är kvar på Koh Phangan, tills imorgon även på Salad Beach Resort innan vi flyttar vårt pick och pack till Cookies Resort bara längre bort på stranden. Efter två misslyckade scoutningar (Baan Tai av mig och Ida, samt Seekantang och Haad Rin av manfolket) konstaterade vi att det är lite svårt att byta bort något så grymt, men omväxling förnöjer. Så vi flyttar på oss.

20140627-230720-83240660.jpg

One Comment Add yours

  1. J says:

    Där har vi lunchat- det var super! Och utsikten liksom! Hoppas ni får det fortsatt toppen :).

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.