Vi har internet!

on

Ibland hittar man såna där pärlor, här verkar Le Murraya Resort helt klart vara just en sån. Hotellet (eller lägenheterna snarare) är inget speciellt, det är rent och fräscht samt framförallt rymligt om något – men det står inte ut. Det gör däremot faciliteterna, servicen och allt runtomkring. Som att internet fungerar. Så enkelt, men så krångligt. När man inte har bokade resplaner är det en viktig detalj, numera finns inte riktigt några internetkaféer att luta sig mot – så häromdagen satt jag och Ida för att boka dagens hotell i två timmar för att nätet inte klarade mer än en sida i taget. Men nu – himmelriket på den fronten! Fast pulsen här är ju en annan än på Koh Phangan. Där fanns lugnet.

2014-06-26 (11 av 33) 2014-06-26 (16 av 33) 2014-06-26 (24 av 33) 2014-06-26 (26 av 33)Det finns ju annat som är bra med här såklart. Som rummen. Poolen. Eller det faktum att vi får låna faciliteter på systerhotellet Synergi Samui som ligger nere på stranden (fem minuters promenad bort eller en fri transfer). Till sjukhuset kördes våra karlar dessutom gratis, vi fick frågan ikväll om vi ville hämtas upp från någon restaurang. Nu håller vi bara tummarna för att frukosten imorgon bitti håller måttet också!

Förresten har ungefär exakt halva resan gått nu. Konstigt det där, men tiden verkligen flyger förbi. Flyger. Men tanken på att vi har över två veckor kvar (nästan tre snarare) är ju helt klart rätt skön den – det är den. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.