Nailart och luftvägsinfektion

on

Timing är inte och har väl aldrig varit min starka sida. Häromveckan helt klart inte när jag lyckades dra på mig massa sjukor på en och samma gång. Det hela började med lite halsont, som satte sig på luftvägarna (och tog min röst över natten), spred sig till bihålorna och drog igång immunsystemet rejält med afteblåsor i munnen, herpes på läppen. Och så körde vi lite mensvärk på det. Så ja, jag har varit lite under the weather så att säga. Men lite medicin, lite skugga, lite förstående resesällskap och lite lugnare dagar än vanligt så är jag nu på fötterna igen. Så grymt!

En av kvällarna jag egentligen mådde som sämst såg jag till att få naglarna fixade på en av de små utomhussalongerna som slagit upp portarna framför FamilyMarts här i Lamai. För några hundra baht fick jag strandvänliga naglar som såhär fyra fem dagar senare håller alldeles utmärkt (trots att stackars tjejen målade fel och fick justera halvvägs in) – perfekt uppmuntring!

Sen är det ju så att man faktiskt kan vara sjuk på betydligt sämre ställen. Det kan man. 

2014-07-10 (16 av 50)

2014-07-10 (17 av 50)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.