Efter regn kommer sol

on

20140710-135204-49924135.jpg

20140710-135204-49924319.jpg
Vi har haft två dagar med lite tråkigare väder, vilket lett till utflykt och igår längre häng på rummet. Lyckligtvis regnar det ju inte några långa stunder så vi har inte behövt bli dyngsura mer än nödvändigt. Idag däremot har solen varit på besök igen och vi har njutit. Konstigt vad man kan sakna strålar efter bara några dagar.

Vi har tre nätter kvar här i Lamai och sen flyttar vi till Bophut där vi uppgraderat oss lite i boende våra sista fyra nätter innan Bangkok – längtar lite faktiskt! Inte hem, men efter något annat än Lamai. Det känns som vi kan det här utan och innan nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.