Hej Hej Sverige!

on

2014-07-10 (41 av 50) 2014-07-10 (42 av 50) 2014-07-10 (45 av 50)Det är verkligen långdraget att göra dagsflygningar på 11 timmar, jag tänker inte påstå något annat. Men med resesällskap på nyblivna fem och en tvååring måste jag ändå säga att det var relativt lättarbetat. Avkopplat? Inte ett dugg, för återigen var det lite turbulent och det gungade rätt friskt tidvis vilket gör min mage lite orolig. Jag är nog av naturen en orolig flygare, oavsett hur många resor jag gjort. Gupp i luften ingår inte i min vokabulär. Alls. Barnen däremot kunde ju inte bry sig mindre.

Med ett snabbt stopp i Amsterdam för ben som skulle rastas och lite shopping för oss vuxna kom vi slutligen till Stockholm när klockan närmade sig midnatt. Efter lite taxiresa och hemkomst slocknade barnen om (de somnade redan när vi satte oss på planet till Arlanda) och fick väckas vid 09.30 imorse. Så ja, smidig hemkomst var helt klart ordet och hela familjen vaknade rätt utvilade och redo för Sverige liv nu.

Nu ska här packas upp, städas, tvättas och viktigast av allt – hänga i lekparken! 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.