Barnfria veckan börjar NU

on

2014-07-20 (45 av 45)

Godmorgon! Det är en ganska speciell känsla att få vakna upp sin egen säng (även om det är för tidigt) och veta att man kommer vara barnfri resten av veckan. Hur galet låter inte det? Fast just ja, en liten detalj i att vi båda börjar arbeta idag kanske. Nu finns det ju dock jobb som är betydligt sämre än mitt, så jag har ingen direkt jobbångest att tala om. Faktiskt ingen.

E var grym igår och storhandlade hem våra basvaror, så att kylskåpet i alla fall ser lite levande ut, för vi rensade det helt innan semestern. Nu ska jag få i familjen lite frukost, sen ska vi packa oss iväg till Strängnäs där barnen ska hämtas upp på min lunch. Ute skiner solen och det är väl i alla fall så nära varmt man kan hoppas. Värmebölja säger ni? Inte i skuggan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.