Ett färgsprakande barnrum

on

Idag ska allting vara i vitt, även i barnens rum ska det vara så stilrent som möjligt. Jag tycker om färgstarka, glada barnrum. Det får gärna vara någorlunda organiserat ( i alla fall på ytan) men framförallt ska det synas att barn hänger där. Därmed fullkomligt älskar jag färg och har väl säkert tagit i så jag spricker, men i helgen har vi fixat till barnens lekrum. Det har vi sagt att vi ska göra ända sen vi flyttade in eftersom tapeten suttit sen någon gång på nittiotalet och lämnat efter sig både rätt tråkiga hål, men också en del fläckar som inte känns helt okej.

2014-08-02 (8 av 8)2014-08-02 (5 av 8) 2014-08-02 (7 av 8)

Så vi köpte färg från Alcros ad.juniors kollektion, en kulör som lämpligt nog har namnet Grekland. Just nu hade dessutom Bygg-Ole här i Nacka specialpris på matt färg, så det kändes som ett klipp (i alla fall med tanke på hur mycket vi fick betala i vintras för att måla om vardagsrum och kök). Så himla toppen det blev att de enda bilderna jag hade hemma, framkallade med barnen var just från Rhodos och Korfu. Tyvärr lyckas jag inte ta någon bättre bild med objektivet som sitter på, för på andra väggen sitter numera deras tv uppsatt och dvd-förvaring.

I höst hoppas vi få lämna in klagomål på golvmattan i alla de nedre rummen (plus övre hallen) då den är skadad, fult repad. Gardinen ska kapas och läggas upp, vi ska organisera upp allt med leksakerna. I eftermiddag ska jag se om jag kan fota hallen som var rum nummer två vi tog oss an i helgen. Så himla nöjd!

4 Comments Add yours

 1. Carro says:

  Superfint, ju.

  Like

 2. Therese says:

  Åh riktigt fint! Bra fixat

  Like

 3. Emeli says:

  Så underbar färg!!

  Like

 4. Blev ju helt superbra!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.