Barnsliga naglar

on

Hur man ställer sig för det här med piffning av barn är aningen omtvistat, själv är jag ganska anti allt vad gäller smink, högklackade skor och bikinis på små barn. Lite nagellack däremot, speciellt när det görs som en rolig grej (som Lilla As nailart med pac-man) eller som Lillasystern med fem olika färger tycker jag helt klart att de kan få ha lite kul med.

2014-07-20 (38 av 45)Ska man nu ha färgglada och lite barnsliga naglar så behövs det ju såklart nagellack också, så jag passade på att shoppa lite lack. De översta från Diffi fick Lilla A i födelsedagspresent, de nedersta plockade jag från ett bord utanför Saphan Taksin BTS station i Bangkok för en tia sammanlagt. Det svåra nu – att hålla reda på dem!

Mina långa, fina och tjocka naglar från semestern börjar nu falla samman. Trots behandling, trots nagellack och trots vård. Är aningen less på att det ska vara så, att enda gångerna jag får/kan ha fina naglar är när jag är på semester. 

One Comment Add yours

  1. Fina! Och håller med. Meja kan dock få prova smink ibland om hon ber om det, om vi är hemma bara.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.