Äntligen kommer de hem!

on

Gissa om det var skönt för oss att få tid att göra iordning här hemma, både välbehövligt och grymt. Inga barn runt benen, vi kunde dra fram verktyg och ha liggandes utan att oroa oss för att någon ska få tag i borrhammaren och ja, borra sönder väggarna. För lilla “jag vill faktiskt osså” hade lätt kunnat åstadkomma en sån grej, det vet jag. Nu har de varit hos farmor hela långa helgen och E åkte ner igår för att hämta hem dem idag (återvändarhelg till Stockholm sätter man sig inte frivilligt ensam i trafiken med två små barn). Rapporterna säger i alla fall att de har haft det alldeles toppen, gjort besök på badplatsen, ätit mängder med glass och sovit som stockar. Fint betyg!

2014-07-20_1 (4 av 30) 2014-07-20_1 (8 av 30) 2014-07-20_1 (9 av 30) 2014-07-20_1 (18 av 30) 2014-07-20_1 (27 av 30)

Lillasystern är ett litet ganska sött men ack så störigt troll, Lilla A har lärt sig att spela på hennes strängar vilket gör att en del frustration måste komma fram någonstans. Livet med barn ni vet. Men på bild är de fina. 

Som vissa av er kanske sett på instagram (@fabfamme) så gav vi oss inte bara på barnens rum utan har även förnyat hallen och förbättrat vardagsrummet förutom en del småpill i kök och barnens sovrum. Kvar återstår att måla trapphallen, nedre hallen samt barnens sovrum och sätta upp en skrivbordslösning så småningom åt dem. Det kommer bli så himla grymt det här!

One Comment Add yours

 1. Åh vad härligt att få jobba i lugn och ro.
  Vi skulle också fått vara själva i helgen, men åkt bort. Men så fick svärmor för sig att hon skulle göra något annat så det sket sig 😉
  Så gick det med den planen…

  Hälsningar
  Yohanna

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.