Recension – Samui Laguna Resort, Lamai Beach, Koh Samui

on

Samui Laguna Resort är ett av de första och största komplexen som ligger efter flodmynningen (där marknaden börjar) i Lamai. Priserna är ovanligt låga för ett så pass stort område, vilket vägs ner av det faktum att området är trött, slitet och luktar lagom malätet. Men för resenärer på en budget är det helt klart beboeligt, med ett bra läge och ändå hyfsat familjevänligt.

2014-06-30 (10 av 36) 2014-06-30 (11 av 36) 2014-06-30 (12 av 36)2014-06-21 (28 av 40) 2014-06-21 (33 av 40)

När vi bodde här i juni 2014 låg priserna för en bungalow på 1400 THB per natt, då inkluderades frukost i det priset men resorten låg i det mesta öde (bortsett från några långliggare och enstaka resenärer). Det pågick under tiden ett bygge som jag är inte är säker på om det var upprustning av det befintliga hotellkomplexet i anslutning, eller om det tillhörde annan resort längs stranden.

Så bortsett från att husen var lite luggslitna, att de luktade lite malätet så var de bra tilltagna och hade bra värde för priset. Frukostrestaurangen är väl tilltagen och ligger längs med stranden, men även om buffén är stor så känns den trött och har inte mycket att erbjuda.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.