Med siktet på Samos!

pythagorion samos

Ps – ser att Fritidsresor har platser kvar på vårt plan till Samos den 26 augusti för bra priser. Ingen som följer med? 

Så, det är ju ganska bisarrt det faktum att vi har varit hemma i tre veckors tid och det är två veckor kvar till dess att jag och barnen ska åka till Samos och Blue Village Doryssa Seaside Resort. För att vara praktisk då jag kommer att resa ensam med båda barnen har jag hyrt en sulky via hotellet som kommer finnas på vårt rum vid ankomst, på så sätt behöver jag bara släpa på handbagage (som jag ska hålla minimalt) samt en stor resväska.

Även om jag är en ganska van resenär och barnen har koll på hur det funkar med resor så är det helt klart en annan sak att resa helt ensam med två små barn. Underhållning, bra hotell, tillgänglighet och närhet är grundbultar när jag bokade den här resan. Dessutom hade jag sån tur att pricka in en väldigt billigt alternativ, eftersom inget av barnen kostar något när man väljer All Inclusive var det givet.

För även om mina barn inte längre är i det stadiet när maten måste serveras akut, exakt nu så är det fortfarande inte speciellt stora marginaler att spela på. Att sitta med en meny på restaurang, beställa och vänta – njae. Mitt i det bestämmer sig någon för att börja showa, springa på toa eller börja klättra under bordet. Smådetaljer visserligen, men jag försöker undvika det stresspåslaget om jag inte absolut måste.

Och ärligt talat – med regnet som idag öser ner över Stockholm (även om det innebär att jag är jobbeffektiv) så längtar jag redan efter solen! 

One Comment Add yours

  1. Så himla typiskt att jag måste vara i skolan just då. Hade varit grymt sugen!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.