Bildkavad över sommarens bikinis

on

Ni som hängde med på främst instagram (#thaication14) under Thailandsresan hann ju uppmärksamma att jag betade igenom en del bikinis. Med mig hemifrån hade jag två stycken, men dessa blev dissade av att 1) min från Röhnisch töjde sig otroligt fort och från att suttit bra dag 1 hängde den närmast på dag 5 – otroligt besviken då jag älskar märket 2) min andra var ett hopplock från tidigare år som eh, inte var smickrande någonstans – se nedan för bevis. Sen det här med att vara piffad på stranden? Jag är uppenbarligen inte den tjejen – ni får kalla mig (eller mitt hår) för troll!

När en bikini kostar 300 THB (ca 40 SEK) gör det ju knappast så mycket att de töjer sig, att de bleks och att de inte blir använda maximalt. Nu har jag ju några till en annan semester, även om min favorit (den gula regnbågen) tyvärr är inne på sista vändan redan. Men bättre passform har jag aldrig sett till maken på, bhn var så stabil att jag trodde det var ett skämt och byxorna satt som gjutna. Olyckligtvis var det bara en enda affär som sålde just dessa, när jag gick tillbaka flera veckor senare hade de inga roliga mönster kvar alls. Fast något säger mig att jag saknar bild på en bikini? Nåväl – dessa räckte mer än väl.Erkänner dock att det är lite av en hatkärlek vi har, för jag känner mig nog aldrig riktigt bekväm i en bikini. De sitter helt enkelt snyggare på andra. Jag jobbar på det, liksom jag jobbar på mig själv i klänning.

En av bikinisarna gick i graven redan innan den hann blötas ner då Niagarafallet kom på besök. På bilden är det ganska uppenbart vilken också. 

2014-06-15 (10 av 26)2014-06-26 (3 av 33)2014-06-30 (18 av 36) bild2014-07-10 (25 av 50) 2014-07-15 (13 av 26)

Och jepp, min dubbelhaka pryder nästintill alla bilder – väl bekommen! 

2 Comments Add yours

 1. Helen says:

  Ha ha du har verkligen hunnit med en del bikini byten 🙂
  Ni ser ut att ha haft en riktigt härlig semester.
  Kram

  Like

 2. Så snygga! Och du är ju toksnygg skälv med för övrigt, sluta upp med det där att vara obekväm (vet precis hur lätt det är…).

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.