Boktips till Grekland sökes!

on

2014-07-20 (34 av 45)

Nu är jag kanske helt galen, men jag behöver några boktips så här i sista minuten (även tv-serier, filmer!) inför resan. Med tanke på att jag har en tvååring och en femåring med mig så kommer det säkert inte bli någon direkt tid över för att varken läsa eller titta på film. Men man kan ju alltid drömma. Dessutom vill jag i alla fall ha möjligheten, för att bli rastlös är inte min grej.

Något jag inte kommer ha med mig är mer än ett par träningskläder. Jag tror helt enkelt inte att jag kommer få någon möjlighet alls för motion, dels för att vi saknar riktig vagn åt Lillasystern och dels för att jag inte har barnvakt till båda barnen (A har ju Bamseklubb några dagar om hon vill). 

Men böcker då? I somras plöjde jag igenom dessa på semestern:
Mad about the Boy – Helen Fielding
Förr eller senare exploderar jag – John Green
Du går inte ensam – Mari Jungstedt
Den man älskar – Mari Jungstedt
Livet efter dig – Jojo Moyes
Pojken i resväskan – Kaberbööl&Friis
Naiv.Super – Erlend Loe
Återvändaren – Buthler & Öhrlund
Cirkeln – Strandberg & Bergmark

5 Comments Add yours

 1. Läste just ut Och bergen svarade av Khaled Hosseini. Gillas!

  Like

 2. Carro says:

  Hade du läst alla av Gerhardsen? Rekommenderas annars.

  Like

  1. Ämma says:

   Yes, hon är tyvärr redan avverkad! Håller med – de är grymma!

   Like

 3. Ullrika says:

  Nu är du ju redan på väg och packad, men ett tips inför nästa gång är att inte plocka med några/så många böcker utan låna i det pocketbibliotek “alla” hotell har idag! Jag brukar ha med en eller max ett par olästa böcker och hinner jag göra slut på dem så byter jag ut dem i hotellbokhyllan 🙂

  Ska bli spännande att följa ert äventyr! Det kommer gå bamsebamsebra, det är jag säker på, och självfallet håller jag tummarna sjuuukt hårt för att allt IBS-dynga håller sig borta…!!

  KRAMS!

  Like

  1. Ämma says:

   Vet du? Jag hade ju den strategin för de sista veckorna i Thailand och det slutade med att jag inte läste en enda bok på minst 10 dagar eftersom det helt enkelt inte fanns något bra att byta med. Men jag är kanske kräsen? Eller så har jag läst för många pockets. Undrar vilket som är mest troligt? 😉

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.