Inställt pga sjukdom!

on

Jag erkänner att jag blev faktiskt aningen bitter igår när det dök upp en notis bara några timmar före föreställning att min kväll på Dramaten var inställd på grund av sjukdom. Min premiär liksom! Nu är det ju såklart betydligt mer synd om resten av ensemblen som går miste om både intäkter och spelmöjlighet, samt alla de som köpt biljetter och tagit sig till Stockholm.

Jag slängde mig iväg på en spontan kvällsträning, det har blivit en del sånt nu när inte den ordinarie träningen är igång och jag vill inte hamna i den där svackan som sommaren ändå bjöd på. Målet för året är att utvecklas, att bli starkare och att få mer energi. Med hjälp av Linda är jag en bit på väg och hon har pekat på många bitar som jag missat. Små, ynka detaljer men som gör så himla stor skillnad.Nu är det dock helg, även om jag kommer hinna träna även i helgen så blir det en helt annan intensitet under veckorna när jobbet rullar på full fart också.

Vi inleder helgen med mat, jag slängde i lite kycklingfiléer i en panna tillsammans med buljong och lät koka ett tag (efter att de fått yta) samtidigt som jag körde in en plåt grönsaker och lite potatis i ugnen. Toppade av det hela med lite färsk timjan, Oatly havregrädde och en liten klick mango chutney. En liten sallad på det och jag är mätt som tusan!

IMG_2058.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.