Hej Samos!

Vilken morgon vi fick, jag vaknade enkelt redan vid kvart i fyra och hann blöta ner mig innan barnen väcktes. Jag hann bara sticka in huvudet och fråga om det var någon som skulle åka till Grekland innan Lilla A satt sig upp yrvaket. Vid strax före fem var vi på väg mot Arlanda.
Bilen har vi parkerat vid Benstocken. Jag funderade länge på taxi eftersom det klart är smidigast med barnen nu när jag är själv men den ekonomiska biten går ju inte att komma ifrån. Dessutom har det gått supersmidigt hit. Visserligen fastnade Lillasystern i säkerhetskontrollen gång på gång men här är de sjukt skickliga och förstående att en 2-åring inte vill samarbeta.

Vi hann bara kasta i oss snabb frukost, växla in lite pengar och handla ett par böcker innan det var dags att gå på planet. Nu, någonstans över Danmark med famnen full av sovande barn känns det bra. Kaptenen berättar att man klockan tre inatt hade 27 grader på Samos. Det låter fantastiskt!

IMG_2121.JPG

IMG_2122.JPG

IMG_2104.JPG

En timme senare satt jag där med ett kräkande barn. Ensam. På ett flygplan. Ibland måste man ju undra om man är tappad bakom en sten.

 

 

3 Comments Add yours

 1. Mammatea says:

  Ha det så bra nu!

  Like

 2. Carro says:

  Håller just nu på att planera en resa dit! Har gjort precis samma som du, rest själv med två barn. Varav en som kräkts, flera gånger. Men man klarar mer än man tror 🙂
  Läser vidare för att se om du var nöjd med hotellet..

  Like

  1. Ämma says:

   Härligt, Samos var en riktigt trevlig överraskning och jag rekommenderar starkt att hyra bil för att ta sig runt och se sig omkring!
   Turligt nog var det bara åksjuka (vilket jag definitivt förstår efter den resan) och barnet var som vanligt bara en kort stund senare!
   Jag har inte hunnit klämma ur mig en ordentlig hotellrecension ännu, men det kommer! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.