Att hyra sulky på Blue Village (Fritidsresor)

2014-08-27 (4 av 24) 2014-08-27 (7 av 24)

Eftersom vi själva inte har någon resevagn kvar, jag inte kände för att släpa med mig någon av våra stora kolosser valde jag att hyra en vagn via Fritidsresor som skulle finnas på hotellet när vi kom. Sagt och gjort, bara att säga till i receptionen så rullades den fram. Men vagnen vi fick (tyvärr hade de inget bättre exemplar inne) har sett sina bästa dagar, är skev (och drar åt höger som tusan). Dessutom undrar jag lite hur den är tillverkad då fällningen av ryggen är så komplicerad att du skulle behöva tre händer. Eller det faktum att du måste återupprepa den processen för att bara fälla upp ryggen.

Så nej, jag är inte stormförtjust och jag rekommenderar inte alls dessa vagnar från Carello. Det var ungefär det sämsta skit jag kört någonsin. Fast kan ju bero på att jag inte så mycket kör den som faktiskt hela tiden skjuter den framåt. För rullar av egen maskin gör den mest när det blåser tydligen.

2 Comments Add yours

 1. ida-maria says:

  Alltså. Kvinnan längst till höger på första bilden…..scary.

  Like

  1. Ämma says:

   Påminn mig att berätta om dessa kvinnor någon gång. De var lite spännande! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.