En sneakpeek på Doryssa Seaside Resort

Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör att jag gillar det här hotellet så mycket, för det finns såklart brister (som otroligt små rum – men vem hänger på rummet?!) här och där. Däremot är det en speciell känsla över resorten, det är stort och det är livligt men det är ändå alldeles alldeles underbart. Lugnt, inte alls för mycket folk och hög standard på så väl strandparasoll och stolar som all inclusive och alternativen.

2014-08-27 (5 av 24) 2014-08-27 (6 av 24) 2014-08-27 (8 av 24) 2014-08-27 (9 av 24) 2014-08-27 (11 av 24)

Villagedelen som ni ser på bild är inte där vi bor. Vi hör hemma i huvudbyggnaden där man har dubbelrum, eller som vi blir uppgraderade till en familjesvit. På torget dukar man varje torsdag fram till grekisk afton, även om jag tror att det tyvärr inte är helt lämpligt för mig och mina små imorgon (svårt med uppsikt) så kommer vi ändå tassa oss dit för att insupa atmosfären.

Väder finns här också. Sisådär en 32-33 grader i skuggan rapporteras det om. Däremot har vi inte sett ett enda moln sen vi kom hit, så skuggan får vi leta efter. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.