En liten utflykt till Pythagorion

Häromkvällen tog vi en promenad in till Pythagorion som är den “stora” turiststaden här i närheten. Där vi bor ligger nämligen i stort sett bara vårt eget hotell, inte ens en supermarket finns om rimlig gångväg för att köpa en snabb dricka eller liknande. Ner mot hamnen ringlar sig en mysig liten gata kantad av typiska grekiska souvernirbutiker för att sluta i en underbar liten kärna.

Vi var lite sent ute för att hinna göra så värst mycket sightseeing, utan det blev helt enkelt en sväng innan vi landade på Restaurant Ambrosia (som skymtas i bakgrunden). På söndag ska vi nog ta oss iväg igen, i bättre tid så vi hinner titta mer innan solen går ner och hungern går upp. Vi hade i alla fall en toppenmysig kväll och barnen var så sjukt lättmanövrerade, trots att Lilla A får förlita sig på sina egna ben här (det är knappt så jag orkar skjuta lillasystern i den där hemska vagnen) så säger hon inte ett knyst. 2014-08-27 (18 av 24) 2014-08-27 (19 av 24) 2014-08-27 (20 av 24) 2014-08-27 (21 av 24) 2014-08-27 (22 av 24)2014-08-27 (23 av 24)

Idag är jag för övrigt löjligt stolt över den här stjärnan. För hon har just stått på scen. Framför publik. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.