Att förlora kampen om badet

2014-08-28 (3 av 11) 2014-08-28 (6 av 11) 2014-08-28 (7 av 11)

I mitt sinne hade jag en bild om att vi skulle hålla oss ganska mycket vid stranden, så gissa om jag är lite besviken att båda de här barnen skriker i högan sky bara jag ens nämner att bada i havet. Lillasystern förstår jag i och för sig till viss del eftersom hon har problem med saltvatten och hennes ögon. Så vi har hängt i poolen. Och i poolen. Jag har doppat mig en hel gång. EN. För det blåser en del här. Så jag flyter inte bort direkt, i poolen är det kyligt.

Bloggen har fått lida, för vi har verkligen haft semester. Med det menar jag att vi haft så himla grymt skoj. Idag har vi varit på utflykt hela långa dagen. Jag är helt slut och trots att klockan bara är 22 är det strax dags att däcka för natten. Så himla fint! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.