Derby: Stor boutdag i Solnahallen!

on

Det är visst så att jag inte berättat allt för er, det har nog faktiskt verkat som att jag kanske på något sätt lagt ner roller derbyn. Det har jag inte. Jag har bara under senare delen av våren och sommaren tagit beslutet att byta liga. Ett beslut som på intet sätt var lätt, för jag älskar verkligen Royals och personerna där. De har den absolut finaste ideologin inom derby – alla ska kunna vara med. Men för egen del så behöver jag mer. Så många timmar som jag lägger ner på träningen och därmed inte är hemma hos familjen känner jag att det måste vara aningen mer effektivt. För mig. Jag är nämligen en person som måste ha lite striktare kring min träning och för att hitta drivet måste jag känna att jag utveckas. Vilket jag ju såklart gjort, men eftersom vår freshiegrupp varit så stor och så ojämn har jag inte gett mitt allt på varenda träning. Och det behöver jag.

derby

 

Så i veckan börjar jag som fresh meat hos STRD (Stockholm Roller Derby) efter att blivit antagen till deras program. Det ska bli spännande, häftigt och faktiskt ganska sorgligt på en och samma gång. I helgen börjar jag med att hänga i Solnahallen och heja fram deras A och B-lag mot Helsingfors. Har du aldrig sett derby är det här ett grymt tillfälle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.