När vardagen kom ifatt…

on

Livet började plötsligt snurra väldigt fort i samma sekund som vi klev genom dörren hem från Arlanda, vilket såklart är oerhört skoj eftersom aktiviteter av det roliga slaget är fenomenala men det betyder också att vår familj får pussla en del. Å andra sidan har vi inte gjort mycket av sånt, som de flesta andra verkar lida så av. För oss har det inte behövts, men nu med aktiviteter för både oss och barnen så blir det mer.

lilla_a

Som igår, när Lilla A började på sin simskola. Då var det lite brått med att hämta på förskolan och ta sig ut till Gustavsberg innan jag skyndade mig hem och lämnade av barnen för att ta mig in till stan och träffa fina vänner. Idag är det hem för att hämta barn innan vi åker ut och kör en liten träning ( i Gustavsberg igen) medan E är på after work. Imorgon ska han ut med jobbet, då missar jag min träning. På lördag är det bout mest hela dagen, A ska på kalas för kompisen och sen. På söndag. Då. Ska vi. Varva ner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.