Barnprylar: UnderBARA Barn 2014

on

Äntligen börjar det bli dags för UnderBARA Barn 2014 att slå upp sina portar igen, i år är det Stockholmsmässan 3-5 oktober som gäller. Det här är mässan för barnen, för dig som förälder, för dig som väntar barn, för dig som har barn i släkten, för dig som gillar att shoppa till barn, för dig som liksom jag är barnprylsgalen. Faller du in under någon av dessa kategorier är det helt enkelt the place to be i höst! Håll även utkik på deras FB-sida för information.

Jag har varit på UnderBARA barn flera år tidigare, även om utbudet förändras från år till år så är det ett fantastiskt tillfälle att upptäcka nyheter, shoppa och roa barn. För barnen är i fokus, aktiviteterna många. Jag hoppas att jag får möjlighet att besöka mässan även i år, för jag är övertygad om att den är minst lika fantastisk som vanligt.

underbarabarnMissa inte att du numera kan köpa din biljett online för att slippa köa till mässan! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.