Den lilla fotografen – eller egoboosten

Det där med att fastna på bild när man är själv på semester med barn är ju inte helt lätt, ska jag vara ärlig så är min kamera inte något som jag frivilligt låter barnen leka med. Det är den alldeles för dyr för, men några gånger fick faktiskt Lilla A vara med och plåta. Vi har inte gjort det lätt för henne, för hon har fått det stora onöjet att dels plåta i motljus med hög ISO eftersom det är kväll och den där Lillasystern har nog hoppat bakom varenda bild. Fast det syns ju inte. Kameran? Den har jag nog inte ens berättat om, det är en uppgraderad familjevariant. En present från oss alla till oss alla.

På bild nummer två kan ni förresten skymta mina allra skönaste sommarbyxor, inhandlade på en marknad i Lamai för 30:- paret. På fötterna sitter dessutom min senaste shopping, nämligen ett par handgjorda grekiska skor som vi fyndade på en rea inne i Pythagorion. Ovanligt mycket bling bling för att vara mig men jag stendiggar dem!

2014-08-27 (12 av 24)

2014-08-31 (43 av 43) 2014-08-31 (2 av 43)

2 Comments Add yours

 1. Josefine says:

  Älskar såna skor-så fina:) och duktig liten fotograf tycker jag!

  Like

  1. Ämma says:

   Jag med! Så glad när jag hittade ett par som faktiskt passade!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.