Syskongnabb

on

Godmorgon kära ni, idag vaknade jag på ett sprudlande humör (nåja, så glad är man inte 05,30 oavsett) och var först in på kontoret i Kista. Det innebär för min del lite lugn och ro, för det är den enda tiden på hela dagen som man inte känner att man är ett störande moment för andra. Det här kontoret är nämligen jättetrevligt när man är ensam, när det vimlar av folk känns det snarare som en fullsatt flygplats. Trångt, högljutt och dåligt ljusisolerat.

syskon

 

Lilla A på bilden bara några månader äldre än vad Lillasystern är idag. Då med ett litet (om än knubbigt) syskon.

Idag är en lite speciell dag, för vi har samtal för båda barnen på förskolan. E kommer att ta det med Lilla A som börjar nu strax, jag kommer ta det i eftermiddag med Lillasystern. Inför samtalet får vi förberedande information, hur de hanterar vissa situationer och hur de interagerar med andra barn. Däremot är jag väldigt spänd på att se om Lillasystern är lika elak på förskolan mot barnen som hon är mot sin storasyster (stackars barn). För hemma är det verkligen krig  till och från dem emellan, vilket fysiskt oftast (alltid) är startat av den lilla. Typiskt syskon med andra ord, andra stunder är det tvärlugnt istället.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.