Tristessen

on

Det här att vara sjuk är verkligen inte min grej, jag vill bara göra något. Som jag inte orkar och då börjar frustrationen att krypa i mig. Idag har det dock bara trillat in roligheter, så jag är rätt glad ändå. Bonti bjöd in till Bloggfrukost på UnderBARA Barn, Prat bjuder in till sitt showroom i oktober, imorgon kommer rosa kanelbullar för Rosa Bandet och så verkar det även som ett paket från Maxomorra ska landa här. Toppen, ni vet verkligen hur ni ska fylla min trista dag!

Maxomorra förresten, vi har ju på senare tid köpt på oss ett ganska bra lager av deras kläder och eftersom de just nu är det enda svenska märket som är GOTS certifierade är det inte en dålig sak kan jag meddela. Riktigt spänd på vad det paketet kan innehålla!

IMG_1858.JPG

2 Comments Add yours

 1. Emma says:

  Fin ny design, meen om jag får klaga lite så tycker jag det är så jobbigt att klicka in mig på varje inlägg istället för att det är ett konstant flöde. Alltså verkligen ett i-landsproblem men jag ville ändå säga’t!

  Like

  1. Ämma says:

   Tack för input, jag förstår verkligen att det finns både för och nackdelar så jag ska ta det med i åtanke!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.