Tur det finns serier.

on

Att vara sjuk alltså, så himla tråkigt. Jag är precis i landet där jag är för pigg för att sova, men alldeles för trött för att göra någonting. Kroppen värker, halsen raspar och termometern säger att jag har nära feber (eftersom 38 grader är nära döden upplevelse för mig med normaltemp under 36). Speciellt eftersom jag skulle vara iväg på roligheter ikväll, när jag äntligen lyckats boka upp Towe. Så ligger man i en säng istället och är lite ynklig.

suitsEnda bra saken? Man kan äta glass i stora lass. Man kan titta på serier hela dagen lång (nästan) och man får ligga under ett varmt duntäcke. Nackdelarna är dock ganska uppenbara, som i att man får dåligt betalt (eller inte alls), man fryser mest hela tiden och det är faktiskt ruskigt trist att vara sjuk. Gissningsvis har det här legat latent under helgen och jag har inte känt av det medan jag knaprade andra piller för den falska ischiasen.

Men imorgon ska jag må bättre tänkte jag. En usel film nu på kvällskvisten, lite choklad och så sova på det. Ja tack.

3 Comments Add yours

 1. Just nu följer vi ett eller två avsnitt med de där två killarna varje kväll 😉

  Like

  1. Ämma says:

   Bra val måste jag säga! 🙂

   Like

 2. Ullrika says:

  Vi har sett serien sen scratch på SVT men de ligger väl lite efter USA gissar jag? Det är en jäkla bra serie iaf, om än den har haft lite dippar då och då.

  Skönt att du mår bättre nu! Att man kan bli så jäkla däckad av lite baciller?! 😦

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.