Äntligen frisk!

on

Nu så, nu tänker jag kliva upp ur den här trista sjuksängen och deklarera mig frisk. För det här funkar ju inte längre, idag har jag arbetat lite smått för att komma igång (och för att inte komma för långt efter). Ikväll testar vi formen ordentligt med ett kort (och lätt) träningspass.

Det är nästan två veckor sen jag tränade, det känns. Jag gillar inte alls känslan i kroppen när det hinner gå så här lång tid, förfallet som sker i min kosthållning och i övrigt. Så nu är det dags att dra sig upp igen. Sakta men säkert kommer jag tillbaka. Att vara sjuk och leva på glass hjälpte ju inte direkt, men nu är det slut på den saken med. Dagens bullar fick bli den sista lilla spiken i kistan.

2014-06-08 (10 av 12)Imorgon är det fredag och vi ska till Nora. Det var mer än länge sen, jag tänker packa varma kläder! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.