Min dag i en bild

on

Egentligen skulle jag vilja skriva om Underbara barnmässan som jag var en sväng på imorse (trevligt som alltid) men eftersom alla bilder ligger i kameran får det faktiskt vänta. Jag hann jobba en del med, inte lika mycket som jag önskat men det finns ju andra dagar också. Annars? Jag har kört bil. Suttit i köer.

IMG_2553.JPG
Om jag skulle berätta varför vi känner att det här med att flytta från Stockholm kanske ändå vore genomförbart hamnar köerna ganska högt upp. Jag försöker vara positiv och tänka att jag ska åka kommunalt. Men sanningen är den att det varit så mycket strul med pendeltåget den senaste tiden, för att inte tala om busstrafiken via Slussen. Till kontoret kommer jag, men hemåt tar det stopp.

Jag vet att det bara är att bita ihop eller söka annat jobb och ja, jag velar väl där helt enkelt för att jobba heltid och pendla flera timmar varje dag med en familj man vill umgås med. Samtidigt har jag en enorm frihet. Vågskålen, den ja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.