Den nya påfarten i Björknäs

on

2014-09-03 (1 av 1)

 

Nej men god kväll på er! Den här dagen bara sprang förbi, trots att jag glömde boken imorse. För sen hann jag inte ens med att äta lunch, istället sprang jag hem tidigare än väntat och plockade upp två barn från förskolan. LIte förvirring råder här i närområdet eftersom det idag dessutom var en stor dag, den omtalade påfarten vid Skurusundet stängdes av, likaså bushållsplatserna här närmast oss. Intressant!

Det har nämligen varit tal om en annan påfart i flera, flera år men inget har hänt. Nu i slutet på sommaren började man bygga och plötsligt verkar det redan vara färdigt. Jag är imponerad över hur fort man verkar fått det på plats trots det ursprungliga utdragandet av tid. Det ska också bli intressant att se om det verkligen gör någon skillnad vad gäller den tunga trafiken som passerar här på morgnarna och hur Nacka/Värmdöleden reagerar på den nya rampen för Skurubron brukar ju alltid annars vara tjock. Ps – barnet på bilden har inget med vår påfart att göra.

Så, slutdiskuterat om det. Nu ska jag unna mig att ta det lugnt några timmar innan det är dags att sova djupt. För trött, det är jag. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.