Det drar ihop sig

on

Så hej fina måndag som bjuder på nästan värme, på en lugn och fin buss och en dag i Kista. Jag glömde min nya pendlingsbok hemma, så jag får snällt roa mig med annat. Jag vet att många passar på att blunda men för mig funkar det inte, då vill jag bara krypa ner i sängen igen.
Apropå säng drömde jag något helknasigt inatt. Vad det var minns jag förstås inte, bara att jag vaknade och undrade vad tusan jag var alldeles uppe i varv för.

IMG_2863.JPG
Igår kväll frossade jag och Lilla A i musslor, det var riktigt länge sen och smakade riktigt bra efter halva dagen på fläng. Ikväll väntar mer vardagsmat, i alla fall några dagar. För det drar ju ihop sig till Berlin, ännu har jag inte löst frågan om handbagage. Nåja, halva nöjet är ju att vara ute i sista sekunden!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.