Barnprylar: City Mini Zip eller Mountain Buggy Nano

on

Idag är dagen, då vi måste utöka vårt vagnförråd med en liten sulky – för just nu ekar det tomt på användbara vagnar och ja, ibland behövs det faktiskt något att köra runt då Lillasystern ju faktiskt inte ens är tre år gammal och har ben som är rätt korta. Nåja, hon skulle nog faktiskt kunna gå ungefär överallt men det handlar tyvärr också ibland om tid och onödig frustration som kommer utav att behöva stressa på hennes Ferdinand-beteende vilket jag inte gillar. Sen var det ju hela det här med att sova middag. För det gör hon ju ibland och vart ska hon då ta vägen? Vi är ganska låsta just nu kring den punkten.

nano city mini zipSå, nu ska här spanas på vagnar och testas. Jag har egentligen närmast två vagnar på min lista, det är BabyJoggers City Mini Zip som är deras allra minsta i klubben och det är Mountain Buggy Nano. Båda två är egentligen dyrare än vad jag hade velat men då vanliga paraplysulkys inte är för mig (eller för mina axlar snarare) måste jag titta i det aningen dyrare segmentet. Alternativet är att helt enkelt köra på en (asful – förlåt) Brio Sitty. Vi får se vart det landar. Om det landar. Kanske behöver jag betänketid ändå. Jag har aldrig gillat Babyjoggers vagnar tidigare. Otroligt nog faller den här mig i smaken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.