Äntligen fredag!

on

Eller vänta nu – det är ju bara torsdag? Förvisso gott folk, men jag har ledigt imorgon (eller ja, hela mitt företag har faktiskt ledigt imorgon) som kompensation för en del av de halvdagar de har plockat bort på senare tid. Jag och barnen ska försöka hitta på något skoj tillsammans tänkte jag, men vad gör man en höstlovsvecka när det lär vara rätt mycket folk ungefär överallt?

Jag är lite sugen på Junibacken, för det var länge sen och passar mer för mindre barn varför det kanske inte kryllar av skolbarn men det känns å andra sidan lite dyrt. Skansen finns ju alltid men väderprognosen lovar mulet och i alla fall duggregn, så – jag har med andra ord inte riktigt bestämt mig ännu vad vi kan tänkas göra under morgondagen. Har ni tips så hojta till!  Lediga ska vi i alla fall vara, på kvällen är tydligen tanken att jag ska iväg på Halloweenfest med laget – vilket ju bara är absurt med tanke på att jag lär vilja gå hem och sova lagom till festen drar igång på riktigt.

Så. Idag i alla fall – idag är min fredag, jag ska försöka få undan så mycket som möjligt ur min enorma hög med måsten som jag verkar skjuta framför mig längre och längre för varje vecka. bild (8)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.