En fullspäckad vecka

on

Godmorgon! Äntligen måndag hörrni, en helt ny vecka på rull – jag ser fram emot den något fruktansvärt eftersom jag har massor och massor med planer. Kanske lite för många till och med? Men vissa veckor kör ju ihop sig – det vet vi sen tidigt. Väldigt sällan så för E, men jag har en tendens att bli överbokad (inte ett ljud om att han är bättre på att planera sin tid va). Idag står dock den allra viktigaste saken på agendan – nämligen att ta med Lillasystern till en affär så hon får köpa en bil (hon har ångrat sitt flygplansval tydligen). Varför? Det kan ni se på Instagram – eller som vanligt får ni vänta lite för nyheterna här. Annars? Det är lite prehab, träning, regelklasser, utbildning på jobbet, träning igen, Be Your Best-convention tätt följt av bouts i Solna hallen. På söndag, då ska jag andas lite helt klart.

Om jag mår bra än förresten? Nej. 

berlinbombshellsIgår kväll – då minsann fick jag se Bear City (Berlin) ta hem bronsmedaljen i D2 Championships som gick av stapeln i Nashville, en match som var helt otrolig. Boutet slutade 164-163 till fördel för Berlin Bombshells och det var gott folk en vinst för hela Europa. För roller derby är på frammarsch gott folk, de som visar vägen just nu är Master Blaster, Paulina Pocket och Catherine Beat-Her-Bonez. Jag personligen saknade dock Flux, för hon var skön.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.