Helgen som bara flög förbi

on

När man har scrimm till kl 22.30 en fredagskväll, hänger i Sickla Köpkvarter hela lördagen för att fixa och feja för att sen bara hinna hem och nappa en stund innan man drar iväg på fulsnyggfest till kl 04 på natten, sover bort en del av förmiddagen och sen möter upp barnvakter för julbord på Siggesta Gård kl 15 på söndagen känns det lite som att helgen aldrig varit.

IMG_3324 IMG_3327 IMG_3342 IMG_3359Idag var det VAB på grund av hosta på tre av familjemedlemmarna (jag har lite tufft i luftrören) men det lät betydligt värre inatt och imorse än vad det gjort resten av dagen så de får nog gå imorgon i alla fall.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.